Return to site

Sandvika Byfest 2018

Like moro 4. år på rad!

Sandvika Byfestival er over! 💥
For 4. år på rad har jeg jobbet 3 intense helgedager midt foran Rådhuset i Sandvika, der jeg har møtt utrolig mange bra mennesker og hatt det kjempegøy i varm sol og topp stemning!
For en fantastisk jobb vi nevrorefleksologer har🙌🏻 Det ble mye jobbing på psoas-reflekser, noe vi jo elsker!
Og aldri før er jeg blitt kalt både Mirakelkvinnen, Snåsakvinnen og Kvinnen fra Nasaret😂 Det kom fra mannen jeg behandlet for ryggplager fredag og som var innom igjen for ny runde på benken i ren entusiasme søndag🎉
Jeg beundrer mine superinspirerende, flinke, blide kollegaer👍Takk til dere, og takk til alle dere andre som var innom oss i helgen for en refleksologiprat, og til dere som turde å legge dere på benken for en prøvebehandling. Dere ga oss en boost for høsten!

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK